Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos posa en marxa un equipament dedicat a la primera infància, per a infants de 0 a 3 anys

Dijous Santa Margarida i Els Monjos posarà en marxa La Casa dels Passos Petits, un nou equipament dedicat a la primera infància que es situa entre mig de la vida familiar i la social, dedicat als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies.

La Casa dels Passos Petits es troba al C/Anselm Clavé nº11, en un espai annex de la ludoteca municipal, i obrirà les seves portes els dijous i els divendres de 10 a 1 del migdia.

Per accedir a la Casa no caldrà fer cap inscripció ni pagament i seran els usuaris els que decidiran la durada de la seva visita dins l’horari d’obertura, així com la freqüència en la seva assistència.

La Casa dels Passos Petits té la funció d’aportar un espai per a la socialització, on els infants puguin preparar-se per a la separació, i on els pares puguin ser acollits amb les seves inseguretats, dificultats i èxits, tan per professionals, com per altres pares i adults amb els que poder compartir inquietuds.

Els professionals de la Casa dels Passos Petits, amb la seva presència i escolta, estan a disposició, amb una actitud discreta i comprensiva, podent realitzar un treball de prevenció suau que pugui incidir en la fluïdesa de la relació familiar en una edat en què els conflictes no estan tan estructurats, podent-ne evitar futures dificultats més complexes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: