Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Gegants Grossos de Vilanova acompanyaran els Gegants de Vilafranca a la IV Diada del Geganter

Seguint una costum encetada l’ any passat, el Ferragut i l’ Elisenda han convidat una parella de gegants centenària perquè els acompanyin diumenge, quan tindran lloc els actes centrals de la Diada.

Entre les 10 del matí i les 12 del migdia, les dues parelles de gegants estaran plantades a la plaça de la Vila perquè els infants els puguin admirar i fotografiar.

A partir de les 12, les dues parelles sortiran en cercavila amb la peculiaritat que el recorregut serà invers al que es fa per la diada de la vigília de Corpus. Cap a les 2 del migdia, calculen que tornaran a ser a la plaça de la Vila on acabaran la jornada amb els tradicionals balls de lluïment.

Com a pròleg als actes centrals de la IV Diada del Geganter, dissabte a les 7 de la tarda es farà el lliurament de premis del concurs fotogràfic organitzat pels geganters.

La quarantena de fotografies participants quedaran exposades al vestíbul del Casal fins el 23 d’ abril.

La pròxima vegada que els gegants vilafranquins sortiran serà per la diada de la vigília de Corpus, el 14 de juny, en una celebració que serà especial i diferent perquè commemoren el 25è aniversari de la diada.

Abans tenen una altre sortida important però serà a França, on participaran en una trobada mundial de gegants, els dies 29 i 20 d’ abril i 1 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: