Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els dies de vaga s’han ajornat més de 1300 visites i exploracions i 41 intervencions quirúrgiques

La vaga ha repercutit sobre tot en l’activitat programada a l’Hospital COmarcal de l’ALt Penedès, tant la de Consulta Externa, com en les exploracions i proves diagnostiques realitzades per facultatius i també en les intervencions quirúrgiques ajornables.

En concret s’han ajornat 1350 visites i exploracions i 41 intervencions quirúrgiques. Això representa en relació al que estava previst, un 87 % de l’activitat mèdica a les consultes externes, un 34 % de les exploracions i proves complementaries i el 100% de les intervencions programades no urgents i ajornables. Pel que fa a la resta de l’Hospital, no hi ha res a destacar ja que els pacients ingressats han estat atesos amb normalitat, així com els que venen a fer tractaments a Rehabilitació i l’activitat del servei d’urgències tampoc s’ha vist incrementada més del que es considera normal. Cal dir que tan aviat com sigui possible, considerant que la setmana vinent també pot haver-hi vaga, l’Hospital es posarà en contacte amb les persones que s’han vist afectades, per programar novament les seves visites i exploracions valorant la situació en cada cas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: