Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei a les persones i a les empreses centren del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació

El Servei de l’Ajuntament de Sant Sadurní va tancar l’any 2005 amb un balanç d’activitat positiu ja que continua ampliant la seva oferta i els usuaris es mostren satisfets amb aquesta.

L’objectiu del servei no és altre que el de promoure el desenvolupament de la promoció econòmica i l’ocupació al municipi. I ho fa fomentant la competitivitat empresarial, vetllant per la cohesió social, o promovent iniciatives econòmiques. L’any passat es va incentivar la millora de l’ocupabilitat amb el reforç del Servei d’Intermediació Laboral. El 60% dels usuaris del servei són dones; el 68% són menors de 35 anys, i tenen un nivell baix de formació. A través del Servei de Borsa de Treball a les empreses, l’any 2005, 119 persones han trobat feina. Durant el 2005 s’han assessorat 31 projectes amb el servei de la Promoció de la Iniciativa Emprenedora. Un 71% dels emprenedors atesos han estat dones. Un 71% dels atesos ja estaven treballant i volien crear una empresa en el mateix sector. Durant l’any 2005 s’ha atès al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació, 621 consultes personals al punt d’informació del servei i 856 consultes telefòniques. És a dir, un total de 1.477 demandes informatives ateses a un primer nivell i gestionades. D’altra banda, 261 persones han participat en alguna de les diverses activitats formatives que s’ha impulsat des del servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: