Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club Vilafranca dedica la segona nit solidària a la lluita contra el càncer infantil

Després de l’èxit de la iniciativa de l’any passat, aquest mes de juny el Rotary Club Vilafranca tornarà a organitzar una nit solidària amb la intenció de recaptar diners per alguna causa solidària. Recordem que l’any passat es van recollir més de 41.000€ que es van destinar a la fundació Pax, que lluita contra les mines anti persona. Enguany des del Rotary han decidit destinar el que es recaptin en la segona nit solidària al projecte que lluita contra el càncer infantil i que desenvolupa la Fundació de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

De fet des del Rotary consideren que serà difícil superar les xifres de l’any passat, però treballaran per tal d’aconseguir-ho. Des de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu, el pediatre oncòleg Andreu Parareda remarcava la importància de poder aconseguir fons per aquest tipus de recerca, i més quan sovint el càncer infantil queda tapat i inclòs dins de les xifres generals d’afectats per càncer. Parareda destacava la importància de la implicació de la societat civil.

 

Aquest segon sopar es farà a l’igual que el primer, al Casal de Vilafranca, en aquesta ocasió el 9 de juny d’enguany. L’any passat van assistir al sopar més de 500 persones, es va comptar amb 6 patrocinadors i 20 empreses col·laboradores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: