Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca exigeix a l’equip de govern el compliment del desplegament de la Policia de barr

El regidor del PP a l’ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, ha explicat aquesta tarda el malestar del seu grup pel que fa al desplegament de la Policia Comunitària, que Ramon ha qualificat de pràcticament inexistent.

Després de prop de 3 anys de mandat municipal, des del PP consideren que l’equip de govern ha demostrat tenir una nul·la voluntat de tirar endavant el projecte de Policia Comunitària, com es demostra en la memòria que els han facilitat corresponent a l’any 2005. Segons aquestes dades, dels 168 dies que l’any passat hi hauria de servei a la Policia Comunitària, només se’n van fer 106; i aquests en servei de matí o tarda.

A banda de considerar que en la memòria es poden haver comptabilitzat com a serveis de la Policia Comunitària actuacions que per horari han estat realitzades per la Policia Municipal; des del PP consideren també que l’actual dotació acordada per aquests serveis, un caporal i 5 agents, ja era insuficient, però que la seva sospita és que encara hi ha una dotació d’efectius menor.

Per tal de poder comprovar aquestes sospites, el grup municipal del PP ha adreçat una carta a l’equip de govern vilafranquí en que els demana que se’ls faciliti còpia dels partes diaris de servei durant el període 1 de Febrer a 31 de Desembre de l’any passat, per conèixer dia a dia el nombre d’agents de Policia Local destinats a prestar el servei de Policia Comunitària.

El PP creu que l’actual equip de govern no te confiança ni voluntat política per aplicar aquest desplegament, que els populars consideren que ajudaria a millorar qüestions de civisme i seguretat als carrers de la Vila, amb una major presència d’agents als carrers durant el dia. Per això, des del grup municipal popular es demana també que tant ràpidament com es pugui s’augmentin el nombre d’agents destinats al servei de Policia Comunitària, com que s’ampliï el seu servei a tot el dia.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: