Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní torna a demanar millores en la senyalització viària

La portaveu del PP a l’Ajuntament de la capital del cava, Dolors Montserrat, ha presentat una pregunta per saber si l’equip de govern municipal ha procedit a realitzar l’estudi d’infrastructures viàries de Sant Sadurní.

La regidora popular ha insistit en la necessitat de fer aquest estudi, recordant que el 26 de maig de 2004 el PP ja va formular un prec pel qual s’instava a realitzar un estudi d’infrastructura viària de Sant Sadurní per conèixer si la ubicació dels passos de vianants, semàfors, rotondes o passos elevats estan correctament ubicats.

Dolors Montserrat també torna a preguntar amb quina freqüència s’ha procedit a repintar els passos de vianants del municipi i a quins carrers s’ha donat actuació prioritària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: