Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès es situa en el nivell 1 de risc de ventades

El vent d’aquesta nit, que ha arribat a una màxima de més de 90 km per hora i que ens ha situat en nivell 1 de risc de ventades, ha provocat diversos desperfectes a la vila i la comarca.

Al llarg d’aquesta nit  diverses dotacions de la policia local i els bombers així com dos equips de la unitat de serveis i un tercer equip privat, han esta treballant per treure aquests elements de la via pública i per previndre possibles desperfectes. S’han vist afectats sobretot diversos punts de la vila amb arbres trencats i senyals arrencades i també en alguns casos petits despreniments d’elements de les façanes.. Algunes de les zones més afectades han estat el carrer Espirall, amb la malmesa de pràcticament tots els arbres i també el cementiri, amb alguns arbres que s’han arrancat.  Cal dir que els arbres que s’han malmès eren ja arbres consolidats. A hores d’ara encara estan treballant els dos equips d’unitat de serveis de l’ajuntament i també un equip de jardineria per solventar els desperfectes. Pel què ha pogut saber Vilafranca televisió no s’ha hagut de lamentar cap ferit.   

 A la comarca s’han efectuat un total de 15 sortides dels bombers. I entre els incidents més importants cal destacar Un incendi forestal a castellet i la gornal, als marges de la carretera BV 2115.  

 Per tal d’extingir aquest incendi s’han desplaçat un total de  13 dotacions bombers, que a un quart de cinc de la matinada han aconseguit tenir-lo controlat. En total ha afectat un total de 4000 metres quadrats de massa forestal.    

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: