Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El parc de bombers de Vilafranca podria traslladar-se i l’ajuntament vol fer-hi un centre cívic

Fa alguns dies que estem parlat de la possibilitat que Vilafranca pugui incloure el barri de l’Espirall dins dels ajuts que es donen a través de la llei de barris de la Generalitat. En aquest sentit, Marcel Esteve ha comentat dins de l’espai diàlegs amb l’alcalde d’aquest matí a la nostra emissora, que entre els projectes que es volen tirar endavant en aquest barri de cara a un futur proper hi havia el trasllat del parc de bombers. Esteve ha explicat que davant la voluntat de la Generalitat de renovar el parc, des de l’ajuntament s’ha proposat el seu trasllat, i que fins i tot ja s’està parlat de la cessió dels terrenys, que es trobarien al polígon dels Cirerers, a tocar de l’avinguda de la Pelegrina.

L’alcalde ha comentat també que en aquest espai es podria plantejar la construcció d’un espai d’equipaments que estaria proper a l’Hospital i a l’escola Pau Boada.

 

Segons Esteve, la voluntat de l’ajuntament seria que abans de finals d’any es poguessin iniciar ja actuacions en aquest sentit de cara a la redacció dels projectes pertinents.

 

Recordem que el parc de bombers de Vilafarnca en el seu moment es va planificar i situar a les afores de la vila, però que en aquests moments es troba dins del nucli urbà i molt proper a equipaments com l’hospital comarcal i l’escola Pau Boada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: