Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El juny de 2007 poden començar les obres de l’autovia Vilanova -Vilafranca

Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de laGeneralitat de Catalunya ha presentat el pla d’Infraestructures de Transportde Catalunya a l’ADEG.

El nou traçat de la C15 i la línia ferroviària entre Vilanova i Vilafrancahan estat els temes de la sessió dels Dimecres de l’ADEG que es va celebrar la setmana passada. Joaquim Nadal, va exposar el pla de creació d’infraestructures de transport que preveu la Generalitat per al període 2006-2026 el qual incloul’autovia Vilanova-Vilafranca i la línia ferroviària orbital que unirà lesciutats de Vilanova, Vilafranca, Terrassa, Sabadell, Granollers i Mataró.El conseller va destacar la importància de la projecció d’aquestes infraestructures per tal de dotar el territori de bones comunicacions tant viàries com ferroviàries i que suposen una inversió molt important per part de l’Administració catalana.El pla d’Infraestructures de transport de Catalunya està en període d’exposició pública fins al 20 d’abril, moment en què s’adaptarà l’estudi deviabilitat amb les al·legacions recollides. Es preveu que el 15 de desembresurti el projecte a licitació pública i al juny de 2007 comencin les obresde la nova autovia que unirà el Gran Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: