Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès adjudica la millora de 3 nous camins rurals

La Comissió de Govern del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha aprovat l’adjudicació de les obres de pavimentació i reparació de 3 camins inclosos dins la Xarxa de Camins 2004-2007 del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat.

Es tracta del camí de les Hortes, a Torrelavit, el camí de Can Cartró a Sta. Fe, a Subirats, i el camí de Torrelles al Pla de Manlleu , a Pontons.Les obres de reparació d’aquests camins finalitzaran abans de l’estiu i tindran un cost total de 137.000 euros, que finançaran conjuntament el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través dels ajuts del PUOSC i els ajuntaments de Torrelavit, Subirats i Pontons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: