Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col·lectiu ecologista ADEMA, de Sant Sadurní, es mostra contrari al Pla Director de l’Alt Penedès

En una reunió celebrada ahir a Sant Sadurní, i desprès de diverses reunions informatives i de presa de dades, referent al tema del Pla Director, des de ADEMA manifesten que no estan d’acord en res amb aquest pla director.Consideren que com a membres de Salvem el Penedès donen total suport a l’oposició al pla; veuen el pla con l’eina de destrucció mes perfecta dissenyada per acabar amb el Penedès. Que desprès d’anys de lluita per part del qui defensen el Penedès, els que no el defensen tornen amb aquest pla que per acabar fragmentant i cimentant el territori. ADEMA es mostra convençuda que amb aquest pla tot canviarà i el Penedès que coneixem passarà a l’historia. Així, diuen que ja han detectat moviments especuladors de compra de terres per persones alienes a la comarca que veuen en aquest pla una bona font de grans beneficis a costa del Penedès; segons diuen en un comunicat que han fet arribar a la nostra redacció.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: