Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col.lectiu de Defensa de Moja creu que l’ajuntament menteix en l’aprovació del Pla d’Urbanisme

Segons un comunicat del Col.lectiu l’equip de govern menteix quan diu que la revisió del Pla General és moderada, al menys pel que es refereix a Moja.

Segons el grup ecologista amb un creixement d’urbanització de 7,8 Ha es dóna possibilitat a un augment de 870 nous habitants, sobre una població actual de 1.250. Un creixement de població del 70% en 12 anys per Moja, que consideren no és moderat.També consideren que l’equip de govern menteix quan diu que el creixement dissenyat és equilibrat. Concentrar el 75% del creixement a Moja no és equilibrat i quan diu que s’ha tingut en compte l’opinió dels veïns, al menys pel que es refereix a Moja. Si hi ha un nucli a tot el Penedès a on els veïns han dit per escrit que volen limitar el creixement és precisament Moja.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: