Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà acaba el termini per presentar records de Sant Elies per l’ exposició commemorativa

Una de les activitats que celebraran els 125 anys de l’ escola vilafranquina és una mostra commemorativa.La resposta a la crida feta des de l’ escola ha estat positiva però bàsicament han arribat records antics, provinents de les exalumnes més grans.

Demà finalitza el termini per poder deixar fotografies, treballs, dibuixos i tota mena d’objectes relacionats amb el col·legi i des de Sant Elies, fan una crida a les exalumnes que tenen menys de 60 anys a aportar els seus records.

L’exposició de records dels 125 anys d’activitat educativa de Sant Elies es podrà veure inicialment el dia 11 de març, en la jornada de portes obertes, i posteriorment en els actes centrals del centenari el dia 4 de juny.

Tothom que vulgui deixar material, des del més antic fins al dels anys noranta, s’ha d’adreçar a la porteria de l’escola de 5 a 7 de la tarda, fins demà divendres.

Tots els objectes que es deixen es numeren i es lliura el corresponent rebut per tal d’evitar qualsevol pèrdua.

 

Per altra banda, l&rsquo;escola posa a disposició de tothom l&rsquo;adre&ccedil;a electr&ograve;nica <a href="mailto:"></a> , on es poden fer tota mena de consultes, aportacions i comentaris.

&nbsp;

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: