Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cooperacció celebra una trobada d’amistat Penedès- Magrib

L’escorxador acollia ahir aquesta trobada d’amistat Penedès- Magrib, organitzada per cooperacció amb la voluntat de donar a conèixer la tasca que la ONG realitza al Marroc. Cooperacció desenvolupa projectes concretament a la zona d’alhoceimas i de Casablanca, sobretot realitzant tasques formatives pel reclam de les llibertats

Concretament ahir es va parlar del projecte que Cooperacció està portant a terme a la província d’Alhoceimas, amb el Forum de Femmes, un grup de treball amb dones de la zona per tal que adquireixin els mateixos drets que els homes. L’objectiu concret és la construcció d’un local que esdevingui un centre de discussió i relació entre les dones.

En aquesta trobada es va realitzar també una degustació de tè i es va projectar un vídeo reportatge titulat “impressions d’un viatge al Marroc i al Penedès”, un viatge de Josep Giménez on es pot veure el moviment associatiu del Marroc i també el seu sistema de vida i d’entendre les relacions entre les persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: