Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convergència considera que el comunicat de l’ equip de govern de Torrelles arriba tard

Els comitès comarcal i local de CDC han emès un comunicat respecte el comunicat que l’equip de Govern municipal de Torrelles va fer públic, la setmana passada.

Segons afirmen estan conformes amb el seu contingut, però creuen que arriba tard ja que s’ havia d’ haver fet abans que el seu regidor Miralles fes les declaracions als diaris i a la TV, ja que una vegada més han comportat el malestar al poble i segons afirmen, l’ajuntament i el seu batlle han de defensar el dret d’innocència de tothom i deixar treballar a la justícia.

Convergència es pregunta amb quina intenció Miralles fa les declaracions, serà per odi o per beneficiar algun partit?

Els comitès local i comarcal de CDC volen recordar que tots el partits polítics van donar suport a l’equip de govern perquè es presentés com acusació, amb la voluntat que la justícia aclareixi la causa i comenci el camí de la pau a Torrelles.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: