Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la selecció dell concurs de vins de la DO Penedès

Com cada any s’està preparant el Concurs de vins de Qualitat de la D.O. Penedès, organitzat conjuntament per el Consell Regulador de la D.O. Penedès i l’Acadèmia Tastavins del Penedès “Sant Humbert”.

Per portar a terme aquest concurs, s’han de passar diferents processos.Després del termini per recollir les mostres aportades, es convoca un jurat de 36 persones entre enòlegs, aficionats i entesos en aquest tema, per fer un primer tast del concurs, que s’ha celebrat avui, per fer una primera tria a la Sala de tast del Consell Regulador de la D.O. Penedès.Els vins seleccionats quedaran com a finalistes. Uns finalistes que l’Acadèmia Tastavins els presentarà públicament en el marc de la Fira de l’Alimentació de Barcelona, Alimentaria, el proper dimarts a les 12 del migdia. Aquests vins seran candidats a obtenir un el premis de medalla de bronze, medalla de plata i medalla d’or, dels vins del Penedès.Per últim, es celebra un segon tast, el proper 14 de març amb experts en el qual es decidirà quins son els vins que es mereixen el lliurament de guardons. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: