Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Benestar treu a adjudicació 56 habitatges de lloguer de protecció oficial a Sant Sadurní.

El Departament de Benestar i Família, a través de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, ha obert la convocatòria per a la presentació de sol·licituds per l’adjudicació de 56 habitatges al municipi de Sant Sadurní, de protecció oficial en règim de lloguer, promoguts per l’Institut Català del Sòl.

Aquesta promoció està distribuïda entre quatre escales situades a l’Avinguda Francesc Macià. Totes tenen planta baixa i tres plantes altes. Dels 56 habitatges hi ha 6 de 3 habitacions, 40 de 2, i 10 d’una. A més, dos dels 56 habitatges són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda que acreditin la necessitat d’un pis d’aquestes característiques.

La superfície dels habitatges oscil·la entre els 40 i els 60 m2 i el preu del lloguer entre els 132 i els 227 euros mensuals. Tots els pisos tenen també assignat l’ús exclusiu d’una plaça d’aparcament

<p align="left">Els requisits per accedir a la promoció són, entre altres, que cap de les persones de la sol&middot;licitud siguin propiet&agrave;ries de cap habitatge; que l&rsquo;habitatge que s&rsquo;adjudiqui es destini a resid&egrave;ncia habitual i que s&rsquo;acreditin uns ingressos mínims. El barem tamb&eacute; tindr&agrave; en compte, entre d&rsquo;altres, l&rsquo;edat dels demandants; l&rsquo;empadronament a Sant Sadurní; si els sol&middot;licitants són famílies monoparentals; o si s&rsquo;&eacute;s víctima de la viol&egrave;ncia dom&egrave;stica.

<p align="left">Els impresos de sol&middot;licitud i la documentació informativa estaran a disposició de les persones interessades a l&rsquo;ajuntament de Sant Sadurní, on tamb&eacute; es podran presentar. El termini de presentació de les sol&middot;licituds &eacute;s fins el 24 de mar&ccedil;.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: