Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana han començat les obres de la plaça dels Segadors, amb una durada de 4 mesos

La zona que s’urbanitza és l’espai format per l’actual plaça dels Segadors així com la prolongació del carrer Baltà de Cela, entre els carrers de la Granada i de Sant Sadurní, on en els darrers mesos ha finalitzat la construcció d’un bloc d’habitatges.

 

Aquest espai és l’última fase del projecte de condicionament de les zones verdes davant del cementiri. En total, s’urbanitzaran de nou uns 2.626 m2 i les actuacions previstes consisteixen d’una banda a donar continuïtat a l’aparcament que dóna servei al cementiri i, per altra banda, a donar prioritat al vianant en tot l’espai.

Així, es pavimentarà tota la zona amb plataforma única i, mitjançant la jardineria, es delimitaran els diferents usos de l’espai. També es conservarà, protegirà i s’integrarà la zona de joc d’infants. El projecte de la nova plaça dels Segadors contempla també la conservació de l’arbrat existent i la plantació de nous exemplars d’espècies que ja són presents a la zona com el pi blanc, les alzines o les bardisses. L’enllumenat públic també s’ampliarà notablement, ja que l’actual és insuficient.

La previsió de durada dels treballs d’urbanització de la plaça dels Segadors és d’uns 4 mesos i l’obra ha estat adjudicada per un import de gairebé 224.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: