Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge finalitzarà el Cicle de Concerts Familiars amb "La Truita"

La música i la vida de Franz Schubert seran l’eix central d’aquest espectacle.

El a les 12 del migdia i al Teatre Cal Bolet clourà el Cicle de Concerts Familiars amb l’espectacle La Truita. Aquest cicle està organitzat per l’Escola Municipal de Música i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar l’hàbit d’escoltar música, perquè petits i grans descobreixin la música d’una manera didàctica.El guió de l’espectacle parteix d’un fet anecdòtic com és la captura d’una truita de riu, i que desencadena la creació d’una de les obres més carismàtiques de Schubert, el Quintet La Truita.El concert tindrà una durada aproximada de 55 minuts i està adreçat als infants acompanyats de les seves famílies. El preu per als infants d’1 a 14 anys és de 3 euros i de 5 euros per a les persones adultes. L’alumnat i professorat de l’Escola de Música té l’entrada gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: