Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al llarg d’ aquest any, es repintarà la senyalització viària a Vilafranca

La Junta de Govern Local d’aquest dilluns ha encarregat a una empresa especialitzada els treballs de repintat de la senyalització viària horitzontal a la Vila. L’encàrrec és per a tot l’any i amb un import aproximat de 30.000 euros.

L’objectiu és actuar en el major nombre de vies públiques de la vila, donant prioritat als vials on, degut a la intensitat del trànsit rodat, les marques viàries es troben desgastades o en mal estat. També s’actuarà prioritàriament en altres punts d’afluència de vianants com escoles, l’hospital i places públiques, entre d’altres. En total és preveu repintar aproximadament uns 2.300 m2 de passos de vianants, uns 1.135 m. de línia, unes 40 unitats de STOP i unes 20 unitats de Cedeixi el Pas.

En aquestes actuacions de repintat s’utilitzarà un tipus de pintura plàstica en fred, que ja s’ha assajat amb bon resultat en altres punts de la Vila, i es caracteritza per ser antilliscant i perquè permet un assecat més ràpid. Amb la utilització d’aquest tipus de pintura, també s’aconsegueix una major durabilitat de les marques viàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: