Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adjudiquen 21 pisos de lloguer social d’una promoció al barri de la Girada

El teatre Cal Bolet va acollir dijous al vespre l’acte públic de sorteig dels 21 pisos que ha construït la Fundació Família i Benestar, amb el suport de l’ajuntament de Vilafranca a la Rambla de la Girada, cantonada amb el carrer Josep Tarradellas.

Es tracta de pisos de lloguer adreçats a tres col.lectius diferents. Hi ha dos pisos per a famílies monoparentals, 8 pisos per a joves menors de 35 anys i 11 pisos per a persones majors de 35 anys. El regidor d’urbanisme, Josep Colomé, destacava que aquest era un exemple més de la política d’habitatge de Vilafranca que continuarà també amb d’altres promocions. El procés d’adjudicació es va iniciar el passat octubre i ha comptat amb les condicions marcades per l’ajuntament, que contemplaven uns ingressos familiars determinats i també que hi hagués un mínim de 5 anys d’empadronament a Vilafranca. En concret es van presentar 219 sol.licituds, de les quals només se’n van acceptar 134, perquè la resta no va aportar la documentació demanada o no complia els requisits. Dijous es feia el sorteig i a la vegada s’adjudicava un habitatge concret. Ara els que l’han obtingut rebran una carta amb la documentació final que hauran de presentar.Si alguna de les persones que ha rebut un pis de lloguer no aporta la documentació o opta finalment per no accedir a l’habitatge hi ha una llista d’espera. Aquesta llista d’espera estarà exposada a l’oficina municipal de l’habitatge durant dos o tres mesos.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: