Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV ha iniciat emissions en període de proves des d’una nova antena que permet la seva dif

Aquelles persones que tenen la curiositat i el costum de sintonitzar canals nous al seu aparell de televisió, de tan en tan, hauran pogut comprovar la millora de la qualitat del senyal de

Una millora que permetrà a tots els Vilafranquins poder veure la televisió local a través de les ones, sense necessitat de conectar-se al cable. A més també permetrà que la resta de la comarca pugui veure també amb molta qualitat la imatge de Vilafranca TV. En les darreres setmanes s’ha estat instal.lant una nova antena en el centre emissor de Ràdio i TV Vilafranca a la muntanya de Sant Pau. Una antena de 50 metres d’alçada que permet aquestes millores. La instal.lació d’aquest equipament ha anat a càrrec de l’empresa Axión i ha suposat una inversió per part de l’ajuntament de Vilafranca que ha comptat també amb el suport de la Diputació de Barcelona. D’aquesta manera la televisió local de Vilafranca podrà exercir de televisió comarcal. De moment les emissions es troben en periode de proves i un cop finalitzi aquest periode Vilafranca TV farà la divulgació oportuna de la freqüència en la que es pot sintonitzar. La nova antena de 50 metres d’alçada servirà també per ubicar-hi l’emissió de Ràdio Vilafranca , que d’aquesta manera millorarà també la qualitat del seu so a tota la comarca. D’aquesta manera i progressivament s’anirà substituint l’antiga antena de Ràdio Vilafranca a la muntanya de Sant Pau, que té 30 metres d’alçada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: