Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca serà pionera en un projecte de recaptació de fons per a la recerca sobre el càncer infant

Ahir es commemorava el Dia Internacional del Nen amb Càncer i coincidint amb aquesta efemèride ha transcendit que diverses entitats de la vila i l’ajuntament de Vilafranca han arribat a un acord amb

La primera de les activitats previstes serà el sopar solidari que organitza el Rotary Club de Vilafranca . La Segona Nit Solidària que organitzarà enguany serà a benefici del Projecte de la Fundació de l’Hospital de Sant Joan de Déu de lluita contra el càncer infantil. La responsable de comunicació de la Fundació , Mercè Tura, ha avançat a la nostra emissora que Vilafranca s’estranarà en un nou projecte de suport a la recerca.

L’objectiu de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu és que Vilafranca sigui un punt de partida i serveixi d’exemple per a altres caps de comarca. A tot l’Estat Espanyol es diagnostiquen cada any uns 1300 casos de càncer infantil i a Catalunya en són uns 200. En el cas dels nens aquesta malaltia té un alt índex de guariment, situat a l’entorn del 80% si es detecta a temps, i gràcies als avenços en la investigació. Per aquest motiu es considera fonamental continuar mantenint les tasques de recerca biomèdica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: