Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ofereix formació a les entitats i associacions

“Fiscalitat Associativa” i ”Generació de Recursos Propis” són dos cursos que es faran el proper mes de març, a l’Escorxador, i que formen part de l’oferta formativa per a les entitats i associacions que l’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha programat per aquest any.

Els cursos tindran una durada de dues sessions cadascun i es realitzaran en divendres, de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre, i en dissabtes, de 9 del matí a les 2 del migdia.

“Fiscalitat Associativa” es durà a terme el 17 i el 18 de març i “Generació de Recursos Propis” tindrà lloc el 24 i el 25 de març. Com a novetat, aquest any es farà un seminari d’una durada de 2 hores, el 7 d’abril, que porta per títol “Les Associacions treballen en Xarxa”, per donar a conèixer a les entitats i associacions els beneficis que pot tenir el treball de coordinació associativa.

<p class="MsoNormal">Les places per als cursos són limitades i es tindr&agrave; en compte l’ordre de sol&middot;licitud, limitant-ne el nombre de representants de cada entitat, si &eacute;s necessari. La inscripció &eacute;s gratu&iuml;ta i s’haur&agrave; de realitzar a partir del dilluns que ve i fins el 10 de mar&ccedil;, al Servei de Cultura, a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: