Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Units per Avinyonet abandona l’ equip de govern

Els tres regidors d’UPA afirmen que se senten totalment decebuts després de "creure en la necessitat de coexistència d’ una política de govern participativa i respectuosa" i per això, diuen prou i renuncien

Units per Avinyonet no vol ser més la comparsa del grup majoritari, en al·lusió al PSC, i vol el protagonisme i el respecte que els correspon com a grup municipal.

Segons UPA, l’ alcalde, el socialista Joan Marcè, no els escolta ni té en compte les seves inquietuds per millorar el benestar dels ciutadans d’ Avinyonet. També expliquen, fa massa temps que l’ alcalde, malgrat expressar bones intencions, rebutja i impedeix resoldre els problemes pendents.

Els 3 regidors independents van entrar a formar part de l’ equip de govern a l’ ajuntament d’ Avinyonet a l’ inici d’ aquesta legislatura amb l’objectiu de participar i treballar pel municipi. Durant aquests dos anys han ofert als socialistes la seva col·laboració, compromís de treball i dedicació sense límits però segons denuncien, la manca d’ interès del PSC ha fet que les seves propostes electorals i la voluntat de participació no s’hagin atès.

També critiquen la postura negativa que sempre han trobat en el grup socialista quan han plantejat propostes de millora pels altres pobles del municipi, rebent com a resposta la frase que "ja se n’ocupa un regidor".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: