Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha obert una nova sala d’estudi a l’IES Milà i Fontanals de Vilafranca

{mosimage}{mosimage}{mosimage}{mosimage}Aquesta nova sala d’estudi se suma a les ja existents a la vila per tal de donar cobertura pràcticament a la totalitat dels barri de Vilafranca, i pal·liar d’alguna manera el dèficit en quan a biblioteques de la vi

Fruit de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Institut Milà i Fontanals ha estat possible l’ampliació dels horaris de funcionament de la biblioteca del centre per tal que pugui fer la funció de sala d’estudi municipal oberta a tots els ciutadans. L’Ajuntament ha arribar a aquest acord amb l’IES Milà i Fontanals, a través de l’Organisme Torras i Bages, que té per objectiu donar suport als estudiants de nivell superior. El director del centre, Pere Martí, aprofitava per animar no només als estudiants sinó també a la resta de ciutadans, a utilitzar aquest espai, que serveix per ajudar a pal·liar la mancança de biblioteques a la vila.

Amb la posada en marxa d’aquest nou servei s’amplia la xarxa de sales d’estudi municipals fins a un total de quatre, que es troben en diferents barris de la vila; la sala d’estudi de la plaça Sant Joan, al centre; la sala d’estudi de l’escola Pau Boada al barri de l’Espirall; la sala d’estudi de l’IES Eugeni d’Ors al barri del Poble Nou i, ara, la sala d’estudi de l’IES Milà i Fontanals al barri de les Clotes.

La nova sala d’estudi està oberta de dilluns a dijous en l’horari comprès entre 2/4 de 6 de la tarda i les 9 del vespre. A banda de disposar d’un espai adequat per a l’estudi i la lectura, la sala també té a disposició dels usuaris un total de quinze ordinadors que permeten l’accés a Internet.

A banda, l’Institut Milà i Fontanals continua desenvolupant el seu cinefòrum, que ahir a la tarda arribava a la seva quarta sessió amb la projecció de la pel·lícula “Los amantes del circulo polar”. La coordinadora del cicle, Carme Jiménez, comentava que a banda de poder veure bones pel·lícules, la intenció és promoure el debat i l’intercanvi d’opinions. Les sessions sempre estan coordinades i dirigides per algun professor del centre.

Les sessions no s’adrecen únicament als alumnes del centre, i estan obertes a la participació de tothom. Les properes sessions seran el 23 de març, amb “La naranja mecanica”, el 6 d’abril amb “Gattaca” i el 8 de maig amb “Sostiene Pereira”, totes elles a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: