Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí celebra avui dimecres el primer ple després del trencament del pacte de govern

Serà el primer plenari després de l’anunci de trancament de pacte de govern entre CiU i PSC, que deixa el gru`p convergent governant en minoria. El ple, de caràcter extraordinari centraà la seva atenció en temes urbanístics.

<p align="left">Entre els 10 punts de l&rsquo;ordre del dia tenim la modificació puntual de les normes subsidi&agrave;ries al sector 1 UD; i tamb&eacute; l&rsquo;aixecament de la suspensió de llic&egrave;ncies a la conflu&egrave;ncia del carrer del Camí de Cal Bassetges i l&rsquo;Avinguda Anselm Clav&eacute;, no inclosa en l&rsquo;&agrave;mbit del sector 1 UD. Tamb&eacute; s&rsquo;han d&rsquo;aprovar inicialment la modificació puntual de les normes subsidi&agrave;ries als sectors 2 i 3; així com la suspensió de llic&egrave;ncies per a la construcció de determinats edificis plurifamiliars al nucli de les Cases Noves del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: