Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop d`un centenar de persones participen en l`aplec de Sant Pau

L`aplec ha vist modificades les seves activitats degut al canvi de dates

Avui finalment s’ha celebrat l’Aplec de Sant Pau de Vilafranca, que es va haver d’ajornar la setmana passada degut al mal temps neu. Tot i que la trobada estava prevista per les dotze del migdia, el gruix d’assistents ha anat arribant a quarts d’una , i finalment s’hi ha concentrat prop d’un centenar de persones. Tot i que la missa no s’ha pogut celebrar s’ha realitzat una pregaria amb tots els assistents la ballada de bestiari festiu, concretament del mussolot del campanar, i els dos gegants de Pacs, el Genís i la Llorença.

També estava exposada la maquita de l’antiga ermita, enderrocada l’any 1910 i que demanen la seva reconstrucció com a aula polivalent al 2010, any del centenari.

Seguidament ha començat el tradicional concurs de grimpaires musicada per la Portàtil FM. Finalment a les dues del migdia s’ha celebrat el vermut popular amb porró gros, que ha posat el punt i final a l’aplec en aquesta ocasió ha comtat amb un dia assolellat tot i les baixes temperatures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: