Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Estrada exposa al vestíbul del Casal

Aquest recull fotogràfic de temàtica diversa ha estat realitzat a partir d’un procés anomenat "antic"

Fins el proper 5 de març, el vestíbul del teatre CASAL de Vilafranca acull una mostra dels treballs sobre paper fet a mà del fotògraf Miquel Estrada. Aquesta exposició organitzada per la secció fotogràfica del CASAL està feta mitjançant un procés antic que l`autor anomena emulsions de bromur de plata sobre paper fet a mà. El procés artesanal passa des de la utilització d’un paper artesanal fins a un procés de revelat fet a ull i sense calcular els temps exactes d’exposició de la fotografia.

L’interès per un tipus de fotografia antiga sorgeix després d’assistir a uns cursos , un procés que després de 12 anys i amb aquesta exposició deixarà de banda per posar-se al dia en qüestions de fotografia digital.

Miquel Estrada és de Capellades i va començar a vincular-se en el món de la fotografia a l’agrupació Foto art de Capellades. Tot i definir-se com a fotògraf aficionat ha obtingut nombrosos premis, des de l’any 94 amb una primera exposició a Capellades ,dotze d’aquests primers premis nacionals i tres en la secció de col·lecció.

L’exposició ubicada al vestíbul del teatre, s’inaugurarà el dissabte 4 a les 8 de la tarda, però serà visitable des del divendres. L`exposició es podrà visitar fins el diumenge 5 de març en l’horari d’obertura del teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: