Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escorxador acull l’exposició complerta de "Ciutadans amb nom i Cognoms", un treball que presenta r

La primera part era dedicada a la immigració africana i la segona part complementa el trebal amb immigrants arribats de llationamèrica i altres països del món

Divendres es realitzava l’acte de presentació de l’exposició "ciutadans amb nom i cognom", un recull de textos i fotografies que ens apropen als processos migratoris i als seus protagonistes. L’exposició ha anat a cura del periodista Josep Forns i de la fotògrafa Lourdes sogas i ha comptat amb el suport de la diputació de Barcelona. Aquesta exposició queda completada ja que si bé ja s’havia pogut veure una part de l’exposició, ara compta amb moltes més experiències i molt més diverses. L’exposició també forma part de les activitats que es realitzen des del pla per la convivència a Vilafranca.

Si bé la primera part de l’exposició-la que va veure la llum a la tardor del 2004, esn apropava ala realitat dels afircans, la segona part ens endinsa en l’altra gan col.lectiu d’immigrans de casa nsotra, els llatinoamericas

Aquesta exposició pretén fer reflexionar sobre els motius de la immigració i no encabir a tots els nouvinguts en el mateix sac. Cal tenir en compte les seves motivacions si que un procés de migració sempre vé determinat per molts factors i sovint son el resultat d’un procés de patiment en el propi país. Vilafranca compta amb prop de 5000 nouvinguts i un alt percentatge són provinents o bé del Marroc o d’Amèrica llatina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: