Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’avantprojecte del Pla Director s’exposarà a sis municipis de la comarca per acostar-lo al màxim de

La primera de les exposicions, que organitza el Consell Comarcal de l’Alt Penedès juntament amb els sis ajuntaments que l’acolliran, s’inaugurarà dissabte a les 7 de la tarda a Sant Pere de Riudebitlles.

Amb motiu d’aquesta primera inauguració, es farà una visita guiada i oberta a tothom a càrrec de l’arquitecta Isabel Castiñeira, membre de l’equip redactor del Pla Director. Els ajuntaments que participen, a més del de Sant Pere, son Vilafranca, Sant Sadurní, els Monjos, Gelida i Sant Martí.

Cadascuna de les exposicions sobre l’avantprojecte recull informació comuna general de la comarca i informació específica del municipi on té lloc l’exposició i dels municipis veïns. En el cas de Sant Pere de Riudebitlles, per exemple, hi haurà informació sobre Mediona, Sant Quintí de Mediona, Torrelavit i el Pla.

El dimarts 7 de febrer s’inauguraran les exposicions de Vilafranca, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos i Gelida.

A banda d’aquestes exposicions, el Consell Comarcal te un centre d’atenció específic sobre el Pla Director a l’Oficina d’Atenció Comarcal, i que està obert els matins de dilluns a divendres.

Cal recordar que el període de presentació d’escrits i propostes de modificació finalitza el 24 de març d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: