Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcaldessa de Sant Cugat, Rosa Escala, exposa al Conseller Nadal la seva preocupació per com els p

La visita ha servit també per presentar al Conseller Joaquim Nadal el recentment aprovat Pla General del Municipi, en que es preveu el futur creixement del municipi intentant respectar al màxim el paisatge.

Aquest matí, abans de la seva estada a Vilafranca, el Conseller Joaquim Nadal ha fet una visita a Sant Cugat Sesgarrigues on s’ha reunit també amb els membres de l’equip de govern encapçalat per l’alcaldessa Rosa Escala. Una reunió que ha servit per presentar-li el recentment aprovat Pla Urbanístic del municipi. Joaquim Nadal ha destacat que es tracta d’un projecte equilibrat que busca facilitar el creixement del municipi mantenint l’entorn paisatgístic

Per la seva banda, l’alcaldessa comentava que a banda de presentar aquest projecte, s’ha aprofitat la visita del Conseller per tal de fer-li avinent la preocupació per com poden afectar al municipi projectes com el desdoblament de la N-340 o altres equipaments que es preveuen al Pla Director de la comarca.

El Conseller ha aprofitat la seva visita per acostar-se al Centre Cívic i al Cafè recentment restaurat després de l’incendi que va patir fa uns dos mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: