Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca convoca ajuts per a projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupam

 

La meitat de la consignació pressupostària de l’Ajuntament per a solidaritat i cooperació, un total de 75.500 euros, es destinen a projectes presentats per Organitzacions no Governamentals per al Desenvolupament . Els projectes estan regulats pel Reglament de concessió d’ajuts per a projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Les ONG que poden optar-hi han de tenir seu o delegació a la Vila i implantació a Vilafranca. Els projectes han de tenir com a objectiu general la promoció i el desenvolupament integral de les persones i les comunitats dels països del Tercer Món.

D’acord amb la Comissió de Solidaritat i Cooperació, en aquesta convocatòria es prioritzen els projectes que es duguin a terme a Amèrica Central, destacant les ciutats nicaragüenques de León i de Puerto Cabezas, la Mediterrània, incloent-hi el Poble Sahrauí, agermanaments amb ciutats de països en vies de desenvolupament i accions de sensibilització ciutadana.

El termini de la convocatòria finalitza el proper 31 de març. Les sol.licituds s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: