Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Fe aprova un pressupost per el 2006 de més de 587.000€euro;

El ple es va fer el passat 20 de febrer, i va servir per aprovar el pressupost d’enguany, amb 587.300€, incloent inversions per valor de prop de 330.000€.

Així mateix, des de l’Ajuntament de Santa Fe s’ha comentat que es proposa una agenda urbanística que contempla un promig de 10 llicències d’obres l’any d’obra nova. En la Unitat d’Actuació de la Carrerada hi ha la cessió d’un espai de 3.000 m2 per a una escola nova al costat de la zona verda dels Pins.

Des de l’equip de govern també es considera que el contenciós presentat per els Independents de Santa Fe contra les Normes Subsidiàries no te indicis de tirar endavant.

Des de Santa Fe continuaran demanant la sortida sud, en direcció Vilafranca, a la C-15; i han informat també que s’està duent a terme el pla de vegetació de la Barberana, una explanació destinada a vinya procedent de terres de les obres de l’AVE.

Com a projecte de futur, hi ha l’enllumenat públic, que s’ha adjudicat a l’empresa MOSECA i que com a novetat es farà un conveni amb les masies que vulguin connectar una farola al seu comptador; també s’ha de renovar la xarxa d’aigua, instal·lar mòduls fotovoltàics al centre cívic, fer l’ordenació paisatgística dels Pins en la seva segona fase; i preparar l’actuació de la riera de Santa Fe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: