Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’acadèmia Tastavins s’apropa als vins Australians

L’acadèmia de tastavins Sant Humbert va realitzar ahir una sessió de maridatge. En aquest cas però es va casar l’art culinari català amb vins australians. Aquesta és la primera d’un grup de sessions que l’acadèmia dedicarà als vins del món. Ja es preveu doncs una segona sessió dedicada als vins italians

Ahir els membres de l’acadèmia de Tastavins Sant Humbert de Vilafranca es retrobaven per participar d’una sessió de maridatge. Ahir concretament es conjugava la cuina catalana amb els vins procedents d’Austràlia. Es preveuen però altres sessions dedicades als productes d’altres regions vinícoles del món. L’objectiu és conèixer molt millor la producció que es fa a la resta de països.  

 En aquesta sessió es van poder degustar vins blancs i negres de diverses regions d’Austràlia, una dels exportadors més importants de vi i que actualment es troba en una fase de creixement. El maridatge va estar en tot moment assessorat per experts someliers, que van fer les interpretacions d’aquests vins.  

La segona sessió es dedicarà als vins italians i se’n preveuen d’altres que permetin recorre el món a través dels seus vins.Aquesta setmana també l’acadèmia tancava el termini  d’entrega de mostres per al concurs de vins de qualitat, una de les activitats amb més renom de l’acadèmia. El proper 7 de març, es faran públics els finalistes i deu dies més tard, el disset de març es faran públics els resultats a Palafrugell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: