Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent es reasfaltaran cinc carrers de Vilafranca i es construiran guals adaptats en dife

Els treballs de reasfaltat, que es duran a terme en cinc trams de vies públiques de Vilafranca que tenen l’asfalt deteriorat, els executarà una empresa especialitzada contractada per l’Ajuntament amb un pressupost de 84.788 euros.

En concret es reasfaltaran els carrers Sant Pau i Font-rubí, els entorns de les dues rotondes situades davant del cementiri, un tram malmès de l’avinguda de Tarragona, entre els carrers Eugeni d’Ors i Moja, i el carrer de Melió entre el carrer Cortina i l’avinguda de Barcelona.

D’altra banda, la setmana vinent també està previst que es duguin a terme treballs de construcció de guals adaptats a les voreres per suprimir barreres arquitectòniques en diferents punts de la Vila. Així està previst construir quatre guals a la rambla de Sant Francesc, dos guals a la cruïlla dels carrers JV Foix i Montserrat Roig, un gual a la cruïlla dels carrers Sant Pau i Muralla dels Vallets i un altre gual a la cruïlla dels carrers Escorxador i Sant Jaume.

Quedarà posposat per a més endavant la construcció de dos guals a la cruïlla dels carrers Tossa de Mar i Mestre Josep Recasens, fins que acabi una obra privada que s’ està fent en aquesta cruïlla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: