Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La carrossa "Somnis d’Àfrica" guanya el primer premi de la Rua de Carnaval de Vilafranca

La celebració del carnaval ahir a la nit va ser tot un èxit tan per la participació de les comparses i les carrosses com també per la presència d’un nombrós i animat públic que va omplir els carrers del recorregut de la rua.

Pel que fa al concurs el jurat va determinar que el primer premi fos per la carrossa i la comparsa del Gimnàs Squash 21 de Vilafranca amb “Somnis d’Àfrica”. El premi a la millor carrossa de la comarca va ser per “En so de pau”, amb un gran búfal blanc, una carrossa de Sant Martí Sarroca. El premi a la millor carrossa de Vilafranca va ser per “Si sura cau”, un vaixell mariner de l’entitat Univers Penedès, i el premi a la millor comparsa va ser per “Fashion 2” de Bellvei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: