Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’està duent a terme el muntatge dels estands del Firaví, amb la principal novetat de la climatit

L`esforç permetrà tenir en una temperatura estable dins del recinte firal que permetrà a expositors i visitants al llarg dels dies de la fira

A la zona esportiva s’ha iniciat ja el muntatge dels equipaments de la Fira Tècnica de la Vinya, el vi i el cava, Firaví, que s’ha de celebrar entre el 16 i el 18 d’aquest mes. Enguany, la Unió Empresarial del Penedès (UEP) ha assumit la coordinació i direcció tècnica de la fira, i ho ha fet amb la voluntat de conjuntar l’aspecte tècnic i l’enològic. Com comentava el gerent de la UEP, Francesc Simó, la intenció és arribar a tot el sector, des de la terra fins a la comercialització i la cultura de la vinya i el vi.

Simó comentava que era un bon moment per explicar novetats del sector, i que per aquest motiu es convidava a participar en les jornades que s’han organitzat per debatre el moment actual.

El gerent de la UEP explicava també que el fet que Firaví tingui lloc al febrer vol dir que s’ha de fer un esforç important de cara a la climatització dels pavellons.

Els treballs continuaran aquest dies per tal de deixar-ho tot apunt abans del 16 de febrer, dia en que ha d’obrir portes oficialment el Firaví 2006.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: