Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ginesta posa en marxa dos nous serveis: un programa d’ assistència a la llar i un programa d’ ajut p

Coincidint amb el setè aniversari, el grup d’ autoajuda per a dones amb càncer de pit oferirà dos nous programes aquest 2006.

Una de les impulsores de Ginesta, la Rosa Gumà, ha explicat que després d’ uns anys centrades en treballar la malaltia i el tractament, ara van més enllà i els preocupen qüestions com la reinserció a la feina de la dona afectada per un càncer de pit o la creació d’un Registre de Càncer a Catalunya.

En aquesta línia, enguany posen en marxa un programa d’ assistència a la llar destinat a aquelles dones de la comarca que han estat operades de càncer o que estan rebent tractament de quimioteràpia o radioteràpia.

L’ altre novetat és un programa d’ ajut psicològic que tractaria els aspectes més emocionals de les dones afectades i del seu entorn.

Així per una banda s’ ofereix tractament individualitzat i per l’ altra, tertúlies col·lectives, que estarien conduïdes per una psicòloga. Les tertúlies tindrien lloc de forma mensual.

La recaptació del festival que organitzen diumenge per celebrar el setè aniversari es destinarà, precisament, al programa de suport psicològic.

L’ objectiu comú dels dos nous programes és cobrir les necessitats d’ aquelles dones amb càncer de pit que, per manca de recursos econòmics,

Les dones interessades en aquests nous programes es poden posar en contacte amb Ginesta i sol·licitar-los.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: