Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida organitza un curs sobre el llenguatge dels signes

El Centre d'Iniciatives Culturals gelidenc continua el seu programa formatiu amb un curs sobre la llengua de signes catalana. Anirà a càrrec de Xavi Lázaro i tindrà lloc del 7 de març al 27 de juny, els dimarts de dos quarts de 7 de la tarda a 8 del vespre. El curs és gratuït però [...]

El Centre d’Iniciatives Culturals gelidenc continua el seu programa formatiu amb un curs sobre la llengua de signes catalana. Anirà a càrrec de Xavi Lázaro i tindrà lloc del 7 de març al 27 de juny, els dimarts de dos quarts de 7 de la tarda a 8 del vespre.

El curs és gratuït però les places són limitades. Les inscripcions estan obertes fins el dia 3 de març, al CIC, al carrer Jaume Via número 17 de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: