Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els joves del Penedès estan convidats a participar al concurs Euroescola 2006

El concurs està organitzat per l`Oficina del Parlament Europeu i la Representació de la Comissió a Espanya.

"La Unió Europea en el món: la política exterior i l`ajuda al desenvolupament", són els temes d`aquesta edició. La inscripció dels equips, formats cadascun per deu alumnes i un professor, estarà oberta fins al 19 de febrer. El joc efectiu començarà el 20 de febrer i constarà de tres etapes. Els guanyadors participaran a Estrasburg en el programa Euroscola del Parlament Europeu. Es tracta de la XIII edició del Concurs Euroscola destinat als joves, entre 13 i 18 anys, que estudien ESO, Batxillerat o Formació Professional en centres educatius de l` Estat espanyol. El joc, que com a les edicions anteriors, es desenvolupa a Internet, consisteix en resoldre una sèrie de proves de coneixements i d`habilitat sobre la Unió Europea en el món, la política exterior i l`ajuda al desenvolupament. El Gran Joc Euroscola a Internet tindrà versions en castellà, català, gallec, basc i anglès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: