Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Elliot Murphy presenta el seu darrer treball a la sala El Teatre

El cantautor Elliot Murphy va ser finalment ahir a Vilafranca, per presentar el seu darrer treballa “Murphy gets muddy”, un homenatge als clàssics del blues. La sala del teatre va acollir aquest concert

El nord americà Ellito Murphy trepitjava ahir després d’un any de nou l’escenari del teatre i ho feia per presentar el seu darrer treball “Murphy gets muddy”, on aquest L’infatigable i prolífic cantautor de folk rock interpreta en aquesta ocasió clàssics del blues. Robert Johnson, Howling Wolf o Muddy Waters són alguns dels músics als que Murphy ret homenatge en aquest treball. Aquestes peces també van anar acompanyades d’alguna composició pròpia.  

Elliot Murphy va estar acompanyat dalt de l’escenari pel guitarrista francès Olivier Durand. Amb aquest disc supera ja la trentena de treballs publicats des del seu primer treball Aquashow. Aquest cantautor s’ha guanyat el respecte de gent com Lou Reed, Elvis Costello, Tom Petty o peter Buck de REM.  

El teatre, tot i no fer un ple pel què fa al públic sí que va comptar amb alguns dels fans incondicionals d’aquest músic que per segona vegada s’ha deixat caure a la capital de l’alt Penedès, gràcies als esforços de la botiga Vila rock de Vilafranca. 

  

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: