El Via Fora divideix la direcció gastronòmica i la cultural per tal de potenciar ambdues vessants de
Amb aquesta decisió, els 25 impulsors del local vilafanquí centraran la seva atenció en l`activitat cultural; i la gestió gastronòmica es conduirà des de Barcelona
Aquests dies ha estat a Vilafranca el fundador dels restaurants Via Fora, Oriol Creixells, per tal de fer-se càrrec de la direcció gastronòmica del local de Vilafranca, i reconduir-lo en aquest sentit. Creixells ha explicat a la nostra emissora que la voluntat és alliberar els 25 impulsors del local penedesenc per tal que es dediquin més a la part cultural de la iniciativa, que és la que ells troben més interessant, i que des de Barcelona es portarà la part gastronòmica.
A partir del proper dilluns, s’oferirà menú diari al migdia, ampliant l’horari d’obertura i tancant portes els diumenges.
Creixells ha explicat també que és el primer cop que prenen aquesta decisió de repartir la gestió d’un dels restaurants d’aquesta manera, i considera que és una decisió positiva ja que permetrà potenciar i ampliar l’oferta en els dos àmbits que es volen treballar des de Via Fora, la gastronòmica i la cultural.