Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Teatre Cal Bolet proposa un hivern ple de teatre i convida els que enguany fan 18 anys

La programació professional que el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet ha preparat per aquest hivern fa una doble aposta, per una banda s’han programat dos textos clàssics de Shakespeare i Cervantes i,

Després de la representació de Molt Soroll per Res, de William Shakespeare, el passat diumenge, dues obres més de gran format visitaran Cal Bolet aquest hivern. El divendres 10 de febrer es podrà veure Copi i Ocaña al purgatori, una àcida comèdia produïda pel Teatre Tantarantana.

El diumenge 26 de març el teatre municipal comptarà amb un visitant d’excepció: Rafael Álvarez El Brujo un dels grans mestres de l’escena i gran coneixedor de la literatura clàssica castellana presentarà Los Misterios del Quijote o el ingenioso caballero de la palabra.

Amb el cicle Distàncies Curtes, el Teatre Municipal Cal Bolet proposa tres obres que han estat produïdes per ser vistes de prop, perquè l’espectador senti les emocions amb intensitat. Es tracta d’espectacles arriscats, ja sigui pel format, el llenguatge o la temàtica i on es poden apreciar de prop les qualitats dels intèrprets, els matisos de la il·luminació, els gestos meticulosament treballats.

Tots tres espectacles es presentaran amb aforament reduït a 90 localitats, amb el públic dalt de l’escenari, en dijous i a les 9 del vespre. I a preu també reduït.El primer dels espectacles del cicle tindrà demà. Es tracta d’un text de Rodrigo García, director de La Carnicería Teatro, titulat Notas de Cocina i interpretat per Imma Grau, que presenta cinc personatges en diferents situacions dramàtiques enfrontades a una suposada "normalitat". A totes les històries s’utilitza l’exageració, l’absurd i l’acidesa per aconseguir un humor intel·ligent. El text és directe, actual i crític, fins al punt d’anul·lar la distància entre els personatges i el públic. La direcció és de Montse Riera.Els altres dos espectacles que completen el cicle són La Guinda, un espectacle de Nico Baixas sense text, fet amb les mans, petit i deliciós però visualment impactant. I el darrer serà El Dondedondónde de Christian Atanasiu, un divertit monòleg teatral de jocs de paraules, de confusió de papers entre l’actor, el personatge i el públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: