Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Martí organitza per divendres una xerrada per parlar sobre planificació territorial.

Després de totes les controvèrsies que aquests darrers dies a l’Ajuntament de Sant Martí amb tot el que te a veure amb la planificació urbanística del municipi, i també de la comarca, l’agrupació socialista de Sant Martí ha decidit organitza per divendres un debat obert a la participació de la ciutadania per tractar totes aquestes qüestions.

<p align="left">Pere Tort, acompanyat dels membres del seu equip, ha explicat aquest matí que des del PSC es considera que cal estructurar el creixement del municipi responent a les demandes dels mateixos ciutadans.

<p align="left">El debat s&rsquo;iniciar&agrave; a 2/4 de 9 del vespre a la sala polivalent de Sant Martí, i entre els ponents es comptar&agrave; amb la pres&egrave;ncia del secretari de planificació territorial de la Generalitat Oriol Nel&middot;lo.

<p align="left">Pel que fa a la situació política de Sant Martí, Tort s&rsquo;ha refermat en la seva opinió que CIU mai va tenir la intenció de tornar l&rsquo;alcaldia al PSC en virtut del pacte existent, i que des del primer moment els convergents van estar buscant excuses per trencar-lo. Des del PSC esperen que la ciutadania respongui en coher&egrave;ncia en les properes eleccions i no doni suport a CIU.

<p align="left">De fet, els socialistes de Sant Martí esperen que la ciutadania participi en el debat per tal de poder recollir les opinions dels martinencs abans de decidir finalment quina &eacute;s la planificació del municipi.

<p align="left">&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: