Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní demana la neteja urgent de tota la zona de pàrquing del Centre

La Portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha presentat un prec per tal que, amb caràcter d'urgència, es procedeixi a netejar tota la zona del pàrquing del Centre, de les pistes de tennis i de les escales d'accés, així com substituir els ferms en mal estat. Dolors Montserrat demana [...]

La Portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, ha presentat un prec per tal que, amb caràcter d’urgència, es procedeixi a netejar tota la zona del pàrquing del Centre, de les pistes de tennis i de les escales d’accés, així com substituir els ferms en mal estat.

Dolors Montserrat demana també que es substitueixin les llums que es troben fosses o bé en mal estat, i que es conservi la zona establint una freqüència d’actuació.

Segons ha recordat la portaveu popular la zona del pàrquing del Centre es un pulmó per l’estacionament de vehicles i ha lamentat la situació actual de deixadesa i abandonament que pateix la zona, tenint en compte a més que per ella discorren gran nombre de veïns i persones.

Montserrat considera que Sant Sadurní comptabilitza més de 16.000 visitants al llarg de l’any, i prop del 70% de les visites tenen lloc en els dies entre setmana., i que cal veure quina imatge s’enduran els visitants de la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: