Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP critica la manca d’iniciativa del Tripartit vers el Jaciment Paleontològic dels Casots, a Subi

 

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya , Dolors Montserrat, ha criticat la manca d’iniciativa del Govern Tripartit vers el Jaciment Paleontològic dels Casots, situat al municipi de Subirats.

Dolors Montserrat considera necessari que l’Administració Pública augmenti de manera important les iniciatives per tal que la paleontologia catalana, segueixi a primera línia internacional.

Segons ha lamentat la diputada del PP “fa anys que no es continuen les excavacions, malgrat que el Jaciment va ser declarat bé cultural d’interès nacional, en la categoria de Zona Paleontològica, l’any 1995, i es troba inscrit dins del Registre de Béns d’Interès Cultural de l’Estat”.

Montserrat ha datat les darrers excavacions realitzades a la dècada dels 90, concretament l’any 1998, i ha criticat que “des d’aleshores no s’hagin realitzat més treballs d’investigació en el jaciment de Subirats”.

Aquest han estat els motius pels quals Dolors Montserrat ha presentat una pregunta al Parlament de Catalunya per tal de saber quines accions ha dut o pensa dur a terme el Govern de la Generalitat per tal de que es continuïn els treballs d’excavació en el jaciment dels Casots a Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: