Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El plenari de Sant Sadurní ha d’aprovar inversions proposades per els mateixos ciutadans

A la sessió plenària d’aquest mes de febrer s’aprovarà el segon bloc de les inversions previstes en el pressupost del 2006. Part de les inversions previstes en aquest bloc es faran a l’espai públic (hi ha una partida assignada de 450.000 €) i la novetat d’enguany és que han estat proposades pels ciutadans de Sant Sadurní que han pres part en els dos tallers participatius organitzats des de les regidories de Participació Ciutadana i d’Economia i Hisenda.

 

En aquesta primera experiència s’ha convocat 25 ciutadans que havien estat proposats pels cinc partits polítics que tenen representació local. En total van sorgir 39 propostes de millora de l’espai públic que es van discutir fins a donar-los un ordre prioritari tenint en compte la partida pressupostària que hi ha assignada i la possibilitat de realitzar-se.

Les cinc propostes prioritàries han estat les següents: Reforçar el pas de vianants i el desguàs des del pont de l’Avernó fins a l’estació; arranjar les voreres en mal estat i posar mesures perquè els camions no hi estacionin; ampliar les voreres i treure aparcaments de vehicles a carrers com Narcís Viader, Indústria, Francesc Moragues, Josep Rovira…; aplicar mesures de seguretat vial a la Rambla de la Generalitat, Pau Casals i Montserrat, i fer una actuació global al Parc de la Bòbila.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: