Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Departament d’Agricultura ha fet una proposta sobre els ajuts per inversions en plans de millora

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca ha presentat la seva proposta al sector, corresponent a la convocatòria d’ aquest 2006.

Pel que fa als ajuts d’inversions a les explotacions agràries en plans de millora, proposa prioritzar aquelles inversions que suposin una clara innovació tecnològica en el sector o en el territori, així com aquelles altres inversions que comporten un canvi substancial de l’explotació.

Per tal de maximitzar l’eficàcia en la distribució dels recursos, i atès que existeixen molts projectes d’inversions que trobant-se en la fase final encara no han pogut iniciar les inversions per no disposar d’ autorització o llicència prèvia, el DARP ha cregut oportú requerir la llicència o autorització ja concedida.

En el mateix sentit, es proposa una modulació de l’ajut en aquells casos en què es produeixi una desviació entre la inversió aprovada i la finalment executada i certificada.

Segons la proposta del Departament d’ Agricultura, les subvencions a primeres instal·lacions seran prioritàries en l’aprovació dels ajuts, respecte dels plans de millora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: